Cantitatile
mici de rozmarin cum ar fi cele folosite la bucatarie, pentru a da gust
mancarurilor, nu sunt considerate a fi destul de mari pentru a avea un
efect major asupra organismului.
http://vivasanshop.info/11-beneficii-de-sanatate-ale-rozma…/
http://vivasanshop.info/11-beneficii-de-sanatate-ale-rozma…/
Rozmarinul (Rosmarinus officinalis) este o specie de plante lemnoase, perene,…
Rozmarinul
(Rosmarinus officinalis) este o specie de plante lemnoase, perene,
aparținând familiei Lamiaceae, cu frunze totdeauna verzi, în formă de
ace și cu flori albastre, albe sau roșii. Se întrebuințează în medicină
și în industria parfumurilor. Este originar din regiunile mediteraneene
și din Uruguay. Este una dintre cele mai des întâlnite plante folosite
ca si condiment, și pe bună dreptate. Nu numai că are un gust minunat și
aromă deosebita, dar, de asemenea, o multitudine de efecte benefice
sanatatii, dacă este adăugat în mod regulat in dieta noastră. Da un gust
minunat cand este folosit la supe, sosuri, tocane, fripturi și
umpluturi. Este raspandit mai ales în bucătăria italiană. - See more at:
http://vivasanshop.info/11-beneficii-de-sanatate-ale-rozmarinului/#sthash.XBz917c8.dpuf
Rozmarinul
(Rosmarinus officinalis) este o specie de plante lemnoase, perene,
aparținând familiei Lamiaceae, cu frunze totdeauna verzi, în formă de
ace și cu flori albastre, albe sau roșii. Se întrebuințează în medicină
și în industria parfumurilor. Este originar din regiunile mediteraneene
și din Uruguay. Este una dintre cele mai des întâlnite plante folosite
ca si condiment, și pe bună dreptate. Nu numai că are un gust minunat și
aromă deosebita, dar, de asemenea, o multitudine de efecte benefice
sanatatii, dacă este adăugat în mod regulat in dieta noastră. Da un gust
minunat cand este folosit la supe, sosuri, tocane, fripturi și
umpluturi. Este raspandit mai ales în bucătăria italiană. - See more at:
http://vivasanshop.info/11-beneficii-de-sanatate-ale-rozmarinului/#sthash.XBz917c8.dpuf
Rozmarinul
(Rosmarinus officinalis) este o specie de plante lemnoase, perene,
aparținând familiei Lamiaceae, cu frunze totdeauna verzi, în formă de
ace și cu flori albastre, albe sau roșii. Se întrebuințează în medicină
și în industria parfumurilor. Este originar din regiunile mediteraneene
și din Uruguay. Este una dintre cele mai des întâlnite plante folosite
ca si condiment, și pe bună dreptate. Nu numai că are un gust minunat și
aromă deosebita, dar, de asemenea, o multitudine de efecte benefice
sanatatii, dacă este adăugat în mod regulat in dieta noastră. Da un gust
minunat cand este folosit la supe, sosuri, tocane, fripturi și
umpluturi. Este raspandit mai ales în bucătăria italiană. - See more at:
http://vivasanshop.info/11-beneficii-de-sanatate-ale-rozmarinului/#sthash.XBz917c8.dpuf
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu